töölepingu lõpetamine lapsepuhkuse ajal
- Emma
- Teema autor
- Külastaja
-
19 aastat 3 nädalat tagasi #27419
lisas Emma
töölepingu lõpetamine lapsepuhkuse ajal lisas Emma
Olen aastase lapsega lapsepuhkusel olev ema.
Kuidas toimub minu töölepingu lõpetamine, kui firma likvideeritakse või kuulutatakse pankrot?
Kas on siinjuures seadusega ette nähtud firma või riigi poolt koondamistasud vms. rahaline kompensatsioon?
Kas muutub ka emapalk?
Kuidas toimub minu töölepingu lõpetamine, kui firma likvideeritakse või kuulutatakse pankrot?
Kas on siinjuures seadusega ette nähtud firma või riigi poolt koondamistasud vms. rahaline kompensatsioon?
Kas muutub ka emapalk?
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- Maie
- Teema autor
- Külastaja
-
19 aastat 3 nädalat tagasi #27424
lisas Maie
Vastas Maie teemas töölepingu lõpetamine lapsepuhkuse ajal
Millest alustada?
1.Tööandja peab taotlema kohalikust tööinspektsioonist nõusoleku Sinu töölepingu lõpetamiseks.(TLS § 92 lg 2)
2.likvideerimise puhul tuleb etteteatada mitte vähem kui 2 kuud (oleneb tööstaaist),pankroti puhul etteteatama ei pea. (TLS § 87 lg 1;p1)
3.hüvitust makstakse nii likvideerimise kui pankroti puhul vähemalt 2 kuu keskmise palga ulatuses (oleneb tööstaaist). (TLS § 90 lg 1;p1)
1.Tööandja peab taotlema kohalikust tööinspektsioonist nõusoleku Sinu töölepingu lõpetamiseks.(TLS § 92 lg 2)
2.likvideerimise puhul tuleb etteteatada mitte vähem kui 2 kuud (oleneb tööstaaist),pankroti puhul etteteatama ei pea. (TLS § 87 lg 1;p1)
3.hüvitust makstakse nii likvideerimise kui pankroti puhul vähemalt 2 kuu keskmise palga ulatuses (oleneb tööstaaist). (TLS § 90 lg 1;p1)
- e
- Teema autor
- Külastaja
-
19 aastat 3 nädalat tagasi #27440
lisas e
Vastas e teemas töölepingu lõpetamine lapsepuhkuse ajal
emapalk sul ei muutu lõpeta leping hiljem kui emapalka enam ei saa