puhkuseraha arvutamine kui olen viimase 6 kuu jooksul 1,5 kuud tööl ja ülejäänud aja haiguslehel
- uudishimu
- Teema autor
- Külastaja
-
18 aastat 6 kuud tagasi #29748
lisas uudishimu
puhkuseraha arvutamine kui olen viimase 6 kuu jooksul 1,5 kuud tööl ja ülejäänud aja haiguslehel lisas uudishimu
küsimus on siis pealkirjas .niipalju veel ,et puhkust on saada 26 päeva, sest ei ole veel tervet aastat tööl olnud aga lihtsalt tahan enne dekreeti puhkuse välja võtta.
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- imelik
- Teema autor
- Külastaja
-
18 aastat 6 kuud tagasi #29749
lisas imelik
Vastas imelik teemas puhkuseraha arvutamine kui olen viimase 6 kuu jooksul 1,5 kuud tööl ja ülejäänud aja haiguslehel
Siis võetaksegi arvesse see 1,5 kuud mis jäi arvestuse vajaduse kuule eelneva kuue kuu sisse mil olite tööl.
- hyf
- Teema autor
- Külastaja
-
18 aastat 6 kuud tagasi #29753
lisas hyf
Vastas hyf teemas puhkuseraha arvutamine kui olen viimase 6 kuu jooksul 1,5 kuud tööl ja ülejäänud aja haiguslehel
kui puhkus hakkab esmaspäeval ,millal siis raha üle peab olema kantud.
- imelik
- Teema autor
- Külastaja
-
18 aastat 6 kuud tagasi #29754
lisas imelik
Vastas imelik teemas puhkuseraha arvutamine kui olen viimase 6 kuu jooksul 1,5 kuud tööl ja ülejäänud aja haiguslehel
Hiljemalt eelviimasel tööpäeval, neljapäeval.
- Ma
- Teema autor
- Külastaja
-
18 aastat 6 kuud tagasi #29755
lisas Ma
Vastas Ma teemas puhkuseraha arvutamine kui olen viimase 6 kuu jooksul 1,5 kuud tööl ja ülejäänud aja haiguslehel
Keegi ei keela lepingujärgselt kokkulepitud palka maksta, kui see on soodsam. Palgaarvestajale mõtlemiseks...
- rmp
- Teema autor
- Külastaja
-
18 aastat 6 kuud tagasi #29760
lisas rmp
Vastas rmp teemas puhkuseraha arvutamine kui olen viimase 6 kuu jooksul 1,5 kuud tööl ja ülejäänud aja haiguslehel
Seadusest soodsamad liigutused tuleb ikka tööandjaga kokku leppida, kes teeb siis vastava korralduse raamatupidajale, seega pole palgaarvetajal siin midagi mõelda.