palga maksmisega vusserdamine
- moonika
- Teema autor
- Külastaja
-
16 aastat 7 kuud tagasi #39736
lisas moonika
palga maksmisega vusserdamine lisas moonika
nimelt juhtus selline asi,et,kui ma töövestluse käisin,lubati mulle öötöö eest tunnitasuks 45.- sain aug.3 ööd töötada ja palgapäeval laekus mu arvele 1186.-.seda jagades 12 tunniga tuleb 395.- ja see teeb tunnitasuks 32.94.siis visati mulle ette tööleping kus kirjas 36.- tund ja räägiti et öötundide eet arvutatakse sellele 20 protsenti otsa,kuid lepingus seda kirjas ei ole.nüüd öeldi veel et sellest 36.- lähevad veel maksud ka maha.aga ikka jääb küsimus,et kui maksuvaba miinimum on 2250,siis mismoodi sai sellest 3 öö tasust maksud maha võtta ja kas mul on selle asjaga võimalik ka miskit ette võtta?
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- imelik
- Teema autor
- Külastaja
-
16 aastat 7 kuud tagasi #39738
lisas imelik
Vastas imelik teemas palga maksmisega vusserdamine
Kõik tundub üsna õige olevat.
Lubadus on üks asi aga allkirjastatud tööleping millega sa nõus olid teine asi, 20% tuleneb seadusest see ei peagi TL kirjas olema, TL on 36.- bruto selgesee, et maksud lähevad veel maha, maksuvaba tulu(VABA ainult TULUMAKSUS) saab siis arvestada kui töötaja on avalduse selleks esitanud.
Lubadus on üks asi aga allkirjastatud tööleping millega sa nõus olid teine asi, 20% tuleneb seadusest see ei peagi TL kirjas olema, TL on 36.- bruto selgesee, et maksud lähevad veel maha, maksuvaba tulu(VABA ainult TULUMAKSUS) saab siis arvestada kui töötaja on avalduse selleks esitanud.
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.