Kas töökeskkonnavolinik võib olla mitmes firmas korraga esindaja ?
- Eva
- Teema autor
- Külastaja
-
- molly
- Teema autor
- Külastaja
-
16 aastat 2 kuud tagasi #41716
lisas molly
Vastas molly teemas Kas töökeskkonnavolinik võib olla mitmes firmas korraga esindaja ?
töökeskkonnavolinik on asutuse töötajate esindaja kes on asutuse töötajate poolt valitud.alla 10 töötajaga asutuses töökeskkonnavolinikku ei valita.kuidas sa saad minna võõrasse asutusse töökeskkonnavolinikuks?
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- Eva
- Teema autor
- Külastaja
-
16 aastat 2 kuud tagasi #41749
lisas Eva
Vastas Eva teemas Kas töökeskkonnavolinik võib olla mitmes firmas korraga esindaja ?
tegemist on sugulase väikse firmaga kus töötajaid vastavalt hooajale on 1-15 ja tal puudub koolitamata töökeskkonnavolinik.
Kui ta võtaks mu palgata töökeskkonnavolinikuks
kuna mul koolitus olemas...tahtsingi teada...õigemini tahtis tema teada ,et kas on selline võimalus olemas
Kuna tunnen praktiliselt kõiki firmas töötajaid ja valimisel pole probleeme pigem nad sooviksid ikkagi seda kuna keegi ei taha seda kohustust endale võtta....
Et kas siis saab ta mind volinikuna kasutada või mitte?
Kui ta võtaks mu palgata töökeskkonnavolinikuks
kuna mul koolitus olemas...tahtsingi teada...õigemini tahtis tema teada ,et kas on selline võimalus olemas
Kuna tunnen praktiliselt kõiki firmas töötajaid ja valimisel pole probleeme pigem nad sooviksid ikkagi seda kuna keegi ei taha seda kohustust endale võtta....
Et kas siis saab ta mind volinikuna kasutada või mitte?
- h
- Teema autor
- Külastaja
-
- molly
- Teema autor
- Külastaja
-
16 aastat 2 kuud tagasi #41771
lisas molly
Vastas molly teemas Kas töökeskkonnavolinik võib olla mitmes firmas korraga esindaja ?
no koolitagu siis mõni oma asutuse töötaja,