läksin 2006a tööle ja olin4kuud tööl ja siis jäin rasedusega haiguslehele ja nüüd läksin tööle tagasi laps on 2a,5kuud ning
- paanika
- Teema autor
- Külastaja
-
15 aastat 6 kuud tagasi #44491
lisas paanika
Vastas paanika teemas läksin 2006a tööle ja olin4kuud tööl ja siis jäin rasedusega haiguslehele ja nüüd läksin tööle tagasi laps on 2a,5kuud ning
kas töötuskindlustuse otsust minu hüvitise kohta saab internetipangast ka jälgida.
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- imelik
- Teema autor
- Külastaja
-
15 aastat 6 kuud tagasi #44492
lisas imelik
Vastas imelik teemas läksin 2006a tööle ja olin4kuud tööl ja siis jäin rasedusega haiguslehele ja nüüd läksin tööle tagasi laps on 2a,5kuud ning
otsused - e-teenusena saab kasutada ainult aktiviseeritud ja kehtivate sertifikaatidega ID-kaardi abil.
www.tootukassa.ee/index.php?id=12813
Viie päeva jooksul otsuse tegemisest arvates saadetakse otsus Teile elektrooniliselt või saate selle kätte töötukassa osakonnast.
www.tootukassa.ee/index.php?id=12813
Viie päeva jooksul otsuse tegemisest arvates saadetakse otsus Teile elektrooniliselt või saate selle kätte töötukassa osakonnast.
- paanika
- Teema autor
- Külastaja
-
15 aastat 6 kuud tagasi #44507
lisas paanika
Vastas paanika teemas läksin 2006a tööle ja olin4kuud tööl ja siis jäin rasedusega haiguslehele ja nüüd läksin tööle tagasi laps on 2a,5kuud ning
Tekkis küsimus veel ,et ehk saab abikaasa kaudu töötukindlustus hüvitist taotleda?
- imelik
- Teema autor
- Külastaja
-
15 aastat 6 kuud tagasi #44508
lisas imelik
Vastas imelik teemas läksin 2006a tööle ja olin4kuud tööl ja siis jäin rasedusega haiguslehele ja nüüd läksin tööle tagasi laps on 2a,5kuud ning
Sa teed nalja või?
EI SAA.
EI SAA.