Lõpparve
- Kerli
- Teema autor
- Külastaja
12 aastat 3 kuud tagasi #49741
lisas Kerli
Lõpparve lisas Kerli
Tere, mul on selline küsimus, et kui ma jäin juuni alguses dekreeti, siis millal on mul õigus nõuda lõpparvet tööjuures? Mul sealt saamata veel puhkuserahad! Ja kui ma olin ennem dekreeti minemist haiguslehel, siis kas töötaja peab hüvitama mingi summa ka? Või ainult haigekassalt saab seda?
Suured tänud, kes viitsivad vastata!!
Suured tänud, kes viitsivad vastata!!
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- imelik
- Teema autor
- Külastaja
12 aastat 3 kuud tagasi #49742
lisas imelik
Vastas imelik teemas Lõpparve
Mingit lõpparvet teil õigus nõuda küll ei ole, sest lõpparve on see mida saab vaid töölepingu lõppedes.
Puhkusetasu saab vaid siis kui puhkate, teie ei puhanud järelikult puhkuseraha ka ei saa. Väljateenitud töötasu saite palgapäeval.
Tööandja antud haiguslehe eest hüvitist maksma ei pea.
Puhkusetasu saab vaid siis kui puhkate, teie ei puhanud järelikult puhkuseraha ka ei saa. Väljateenitud töötasu saite palgapäeval.
Tööandja antud haiguslehe eest hüvitist maksma ei pea.
- .
- Teema autor
- Külastaja
- endine .
- Teema autor
- Külastaja
12 aastat 3 kuud tagasi #49745
lisas endine .
Vastas endine . teemas Lõpparve
On õigus saada väljateenitud töötasule, aga kuna olid haiguslehel, siis ilmselt on töötasud juba kõik välja makstud.
Kas tõesti kuuled esimest korda, et puhkusetasu makstakse siis, kui inimene puhkab? Kui töölepingut lõpetatud ei ole, siis ei hüvitata mingil juhul kasutamata puhkust. Lähed millalgi tagasi tööle, puhkad ja saad ka puhkusetasu.
Kas tõesti kuuled esimest korda, et puhkusetasu makstakse siis, kui inimene puhkab? Kui töölepingut lõpetatud ei ole, siis ei hüvitata mingil juhul kasutamata puhkust. Lähed millalgi tagasi tööle, puhkad ja saad ka puhkusetasu.
- .
- Teema autor
- Külastaja