Haigusraha arvestamine
- Maasik
- Teema autor
- Külastaja
8 aastat 9 kuud tagasi #52068
lisas Maasik
Haigusraha arvestamine lisas Maasik
Tere,
Küsimus, kui töötaja on haiguslehel esmaspäevast pühapäevani, kas siis 3 esimest päeva haigusraha ei arvestata ja 4 järgneva päeva eest arvestatakse 80% töötasust või kas arvestatakse vaid 2 päeva eest ja nädalavahetuse päevad (laup.ja pühapäev) arvesse ei lähe?
Küsimus, kui töötaja on haiguslehel esmaspäevast pühapäevani, kas siis 3 esimest päeva haigusraha ei arvestata ja 4 järgneva päeva eest arvestatakse 80% töötasust või kas arvestatakse vaid 2 päeva eest ja nädalavahetuse päevad (laup.ja pühapäev) arvesse ei lähe?
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- Lugeja
- Teema autor
- Külastaja
8 aastat 9 kuud tagasi #52069
lisas Lugeja
Vastas Lugeja teemas Haigusraha arvestamine
Haigushüvitise arvestamise kohta leiab infot Haigekassa kodulehelt.
www.haigekassa.ee/et/tooandjale/ajutise-toovoimetuse-huvi tis/tvh-maksmise-kord-kusimused-ja-vastused
www.haigekassa.ee/et/tooandjale/ajutise-toovoimetuse-huvi tis/tvh-maksmise-kord-kusimused-ja-vastused
- .
- Teema autor
- Külastaja
8 aastat 9 kuud tagasi #52070
lisas .
Vastas . teemas Haigusraha arvestamine
Tere,
Ma ei palunud saata linki, ma palusin,küsimusele vastust. Seega ootan endiselt oma küsimusele vastust.
Ma ei palunud saata linki, ma palusin,küsimusele vastust. Seega ootan endiselt oma küsimusele vastust.
- imelik
- Teema autor
- Külastaja
8 aastat 9 kuud tagasi #52071
lisas imelik
Vastas imelik teemas Haigusraha arvestamine
Kui arst väljastas haiguslehe 7p kohta siis hüvitis: 3p eest ei saa midagi, 4p eest saate tööandjalt 70% keskmisest kalendripäevatasust mis arvestatakse 6 eelneva kuu alusel.
Kui aga arst lõpetas haiguslehe reedese päevaga (mida nad tavaliselt teevad kui töötaja töötab tööpäevite E-R) siis hüvitis: 3p tasuta ja 2p eest 70% keskmisest kalendripäevatasust mis arvestatakse 6 eelneva kuu alusel.
Kui aga arst lõpetas haiguslehe reedese päevaga (mida nad tavaliselt teevad kui töötaja töötab tööpäevite E-R) siis hüvitis: 3p tasuta ja 2p eest 70% keskmisest kalendripäevatasust mis arvestatakse 6 eelneva kuu alusel.