eelmise aasta saamata jäänud puhkuserahad lapsehoolduspuhkusel
- Katrin Vimb
- Teema autor
- Külastaja
21 aastat 3 kuud tagasi #18398
lisas Katrin Vimb
eelmise aasta saamata jäänud puhkuserahad lapsehoolduspuhkusel lisas Katrin Vimb
Lp. palk.ee
Jäin 17.02.2003 dekreetpuhkusele peale seda järgnes lapsehoolduspuhkus.
Lapsehoolduspuhkusel olen veel vähemalt kaks aastat aga 2002.a. puhkus on mul välja võtmata ( ja puhkuse raha selle aja eest saamata). Kas mul on õigus kätte saada see rahana või kuidas need asjad käivad ??
Jäin 17.02.2003 dekreetpuhkusele peale seda järgnes lapsehoolduspuhkus.
Lapsehoolduspuhkusel olen veel vähemalt kaks aastat aga 2002.a. puhkus on mul välja võtmata ( ja puhkuse raha selle aja eest saamata). Kas mul on õigus kätte saada see rahana või kuidas need asjad käivad ??
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- Katrin Vimb
- Teema autor
- Külastaja
21 aastat 3 kuud tagasi #18400
lisas Katrin Vimb
Vastas Katrin Vimb teemas eelmise aasta saamata jäänud puhkuserahad lapsehoolduspuhkusel
...ning kas eelmise 2002.a. puhkuse kätte saamiseks tuleks kirjutada mul avaldus ?
Ette tänades !
Ette tänades !
- Eha
- Teema autor
- Külastaja
21 aastat 3 kuud tagasi #18401
lisas Eha
Vastas Eha teemas eelmise aasta saamata jäänud puhkuserahad lapsehoolduspuhkusel
Teil on täielik õigus lapsehoolduspuhkus vahepeal katkestada (Puhkuseseadus § 29 lg 3)ja korraline puhkus võtta. Põhipuhkust antakse sel juhul täies ulatuses s.t. 28 kalendripäeva ning samuti on õigus saada koos põhipuhkusega ka täiendav lapsepuhkus 6 päeva. Avalduses märkige kindlasti ka, et neid päevi tahate ja esitage tööandjale koopia lapse
sünnitunnistusest.Puhkuseraha arvestamisel (v.a. 6 päeva, mille eest makstakse 6x66,00=396,00) võetakse aluseks sel juhul kuue eelneva kuu töötasu. Kui Te ajavahemikul 01-17.02.03 töötasite ja saite palka, siis see võetaksegi aluseks. Kui aga ei töötanud, siis toimub arvestus Teie lepingujärgsest töötasust.
sünnitunnistusest.Puhkuseraha arvestamisel (v.a. 6 päeva, mille eest makstakse 6x66,00=396,00) võetakse aluseks sel juhul kuue eelneva kuu töötasu. Kui Te ajavahemikul 01-17.02.03 töötasite ja saite palka, siis see võetaksegi aluseks. Kui aga ei töötanud, siis toimub arvestus Teie lepingujärgsest töötasust.