osaline tööaeg ja lühendatud tööpäev
- triinu
- Teema autor
- Külastaja
-
20 aastat 4 kuud tagasi #22063
lisas triinu
osaline tööaeg ja lühendatud tööpäev lisas triinu
tahaksin ikkagi teda, kuidas lühendatud tööpäeval (nt enne jõule) arvestatakse osalise tööajaga inimese tööaega. Näiteks kui tööpäeva pikkus on 4 tundi, kas siis lahutan 3 tundi ja inimene peab tööl olema tunni...aga kui tööaeg on 3 tundi, kas siis oaslise tööajaga töötaja ei pea üldse tööle tulema...ei saa aru? kes teab ja aru saab, palun vastake mulle!
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- arvamus
- Teema autor
- Külastaja
-
20 aastat 4 kuud tagasi #22069
lisas arvamus
Vastas arvamus teemas osaline tööaeg ja lühendatud tööpäev
osalise tööajaga töötajale kehtivad täpselt samuti kõik töö ja puhkeaja seaduse sätted mis täistööajaga töötajale.
- triinu
- Teema autor
- Külastaja
-
20 aastat 4 kuud tagasi #22074
lisas triinu
Vastas triinu teemas osaline tööaeg ja lühendatud tööpäev
seega, kui minu tööaeg on 3 tundi, ei lähe ma sel päeval üldse tööle? eelmises töökohas rakendati sellist süsteemi, et kui tööpäev oli alla 5 tunni, siis tööpäev ei lühenenud. seega ei saa ma sellest ikkagi aru...
- arvamus
- Teema autor
- Külastaja
-
20 aastat 4 kuud tagasi #22076
lisas arvamus
Vastas arvamus teemas osaline tööaeg ja lühendatud tööpäev
nii ta peaks olema. Kui pühadeeelne tööpäev on lühendatud kolme tunni võrra, siis ei peaks sa tööl olema. Ega siis ainult 8 tunnist tööpäeva ei lühendata. Sa peaks oma tööandjaga sellel teemal rääkima.
- no nii see küll ei ole
- Teema autor
- Külastaja
-
20 aastat 3 kuud tagasi #22081
lisas no nii see küll ei ole
Vastas no nii see küll ei ole teemas osaline tööaeg ja lühendatud tööpäev
kui oled osalise tööajaga, siis tööpäev lühendatakse ka proportsionaalselt- oled muidu 4 tundi tööl, s.o 0,5 tööajast, lühendatud tööpäev on 2,5 tundi, s.o 4-1,5 tundi.